Bedrukken

Op zoek naar een koelbox, drankkoeler of bezorgtas voorzien van uw eigen logo? Dan bent u bij Steamy aan het juiste adres. Stelt u zich eens voor, een kwalitatieve  koelbox, drankkoeler of bezorgtas voorzien van uw bedrijfslogo of andere opdruk. Perfect als (kerst)cadeau of kerstpakket voor personeel, relatiegeschenk of bedrijfspromotie. Overal waar uw personeel of relatie naar toe gaat komt ook uw bedrijfsnaam voorbij. Dit is de ideale combinatie van relatiegeschenk en bedrijfspromotie

Welke mogelijkheden zijn er voor personalisatie?


Koelbox bedrukken

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerde koelbox met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo? Of het nu is als relatiegeschenk of bedrijfspromotie wij kunnen onze koelboxen voorzien van professionele bestickering, beplating en zeefdruk. Zo heeft u naast een kwalitatieve koelbox een mooi uithangbord voor uw bedrijf.

Meer informatie over het bedrukken van koelboxen

Drankkoeler bedrukken

Naast koelboxen zijn drankkoelers ook te voorzien van bedrijfslogo. Ideaal als bedrijfs- en merkpromotie bij projecten, sportevenementen en outdoor events. U kunt drankkoelers personaliseren door middel van professionele bestickering, een volledige wrap en zeefdruk.Meer informatie over het bedrukken van drankkoelers

Bezorgtas bedrukken

Tijdens het bezorgen van maaltijden komt u op veel verschillende plekken, het is dus zonde om niet ook tegelijkertijd reclame te maken voor uw bedrijf. Daarom kunt u bij Steamy uniek gepersonaliseerde bezorgtassen krijgen. Dus personaliseer onze kwalitatieve bezorgtassen met uw eigen bedrijfslogo als extra promotie tijdens het bezorgen.

Meer informatie over het bedrukken van bezorgtassen

Wijnkoeler bedrukken

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk dat niet alleen praktisch is, maar ook een gevoel van luxe en verfijning uitstraalt? Of wil je in de horeca een echte eyecatcher op tafel zetten die de aandacht trekt van je gasten? Dan zijn onze prachtige design wijnkoelers de perfecte keuze!


Meer informatie over het bedrukken van wijnkoelers

Made with StoreFrame.io COPYRIGHT © 2006 - 2023 - IGLOOCOOLERS B.V.