Grote koelboxen - vanaf 50 liter

Ideaal voor grote groepen of professioneel gebruik hebben wij een ruim assortiment aan grote koelboxen variërend van 50 tot en met 156 liter. Alle grote koelboxen van Igloo zijn voorzien van hoogwaardige 3-dubbele Thermecool™ isolatie waardoor de meeste koelboxen tot wel 5 of meer dagen ijs kunnen houden bij een omgevingstemperatuur van 30º Celsius. In grote koelboxen kunt u logischerwijs meer kwijt maar toch is groter niet altijd beter, dit omdat een koelbox het beste werkt als deze optimaal gevuld is. Loze ruimte wordt namelijk gevuld met lucht en dat warmt snel op, hierdoor verliest u dus koelvermogen. Dus neem alleen een grote koelbox als u daadwerkelijk veel wilt koelen.

De grootste koelbox van Igloo op wielen

Een grote koelbox betekent ook dat als deze optimaal gevuld is u er rekening mee moet houden dat verplaatsen wel een zware aangelegenheid kan worden. Gelukkig heeft Igloo hier ook passende oplossingen voor, grote koelboxen op wielen! Zo is de Marine Glide 110 met een inhoud van 104 liter de grootste variant op wielen.

Onze grootste koelbox in ons assortiment!

De Maxcold 165 is onze allergrootste koelbox in ons assortiment, met een inhoud van maar liefst 156 liter biedt deze koelbox meer dan genoeg ruimte. De Thermecool™-isolatie, in de koelbox en de deksel maakt dat deze koelbox tot wel 7 dagen ijs houdt bij 30 graden Celsius.

Het nieuwe design heeft allerlei verbeterde kenmerken, zo is het luikje in de deksel, voor snelle toegang voorzien van een handige sluiting. Verder is de deksel voorzien van geïntegreerde meetlat en bevestigingspunten om extra spullen goed vast te zetten. De Maxcold 165 heeft extra grote sluitingen zodat de koeler extra goed sluit. Ook de scharnieren hebben een upgrade gekregen en zorgen voor extra stevigheid en zorgen ook de deksel open kan blijven staan.

De extra verstevigde handvatten aan de zijkant heeft comfortgrip zodat een volle koelbox verplaatsen toch eenvoudig gaat. De aftapplug is aan te sluiten op de tuinslang zodat de koelbox eenvoudig te legen is.

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Made with StoreFrame.io COPYRIGHT © 2006 - 2023 - IGLOOCOOLERS B.V.