Kleine koelboxen - tot 20 liter

De kleine koelboxen van Igloo zijn erg handig en en licht om mee te nemen en kenmerken zich door een inhoud tussen de 3,8 en 16 liter. Hierdoor zijn deze koelboxen perfect voor het vervoeren van eten en drinken van en naar het werk, een dagje weg of voor een klein uitje op het strand. De koelboxen passen met gemak in een fietstas of achter een autostoel waardoor u deze altijd makkelijk kunt meenemen. Ondanks het formaat doen deze kleine koelboxen geen concessies in koelvermogen en zijn ook deze modellen voorzien van 3-dubbele isolatie.


Playmate familie

De bekendste en populairste kleine koelboxen is al jaren de Playmate-serie, deze serie staat bekend om zijn iconische “tent-top’’ design die het mogelijk maakt de deksel naar beide kanten te openen. Verkrijgbaar in verschillende formaten van 3,8 liter tot 15,2 liter is dit de ideale koelbox om mee te nemen. Niet voor niets dat dit model vaak wordt gekocht door mensen die op locatie werken. Met verschillende kleuren, formaten en versies is er altijd wel een playmate die bij u past.

Recool

Igloo is zich bewust van het plastic probleem en daarom introduceerden wij in 2020 de RECOOL 's wereld eerste koelbox volledig gemaakt uit biologisch afbreekbare materialen. De RECOOL is gemaakt van gerecycled papier (pulp) en AKD (alkyl ketene dimer), waardoor de RECOOL na zijn levensduur volledig composteerbaar is. Daarbij is 's werelds eerste biologisch afbreekbare koelbox ook nog eens herbruikbaar. Ook het koelvermogen van de RECOOL is indrukwekkend, de koelbox houdt tot wel 12 uur ijs en blijft tot zelfs 5 dagen waterbestendig. De deksel bevat 4 ingegoten bekerhouders en aan de zijkant bevinden gegoten handgrepen, zodat deze makkelijk op te pakken is.

Koeltassen

Tevens hebben wij een zeer groot assortiment aan koeltassen en koelrugzakken. Ten opzichte van koelboxen, zijn koeltassen een stuk lichter, flexibeler en zeer makkelijk mee te nemen voor wandelingen of fietstochten. Hierdoor zijn deze een goed alternatief voor een kleine koelbox, als de harde structuur van een koelbox niet noodzakelijk is. Onze koeltassen en koelrugzakken, kunnen makkelijk op temperatuur gehouden worden m.b.v. koelmatten. Deze koelmatten zijn licht, flexibel en nemen niet zoveel plek in beslag.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Made with StoreFrame.io COPYRIGHT © 2006 - 2024 - IGLOOCOOLERS B.V.