Premium koelboxen

De premium modellen van Igloo kenmerken zich door de extreme kwaliteit, het fraaie design en het uitstekende koelvermogen om uw eten en drinken langdurig koel te houden.

De sterkste koelboxen van Igloo, de BMX en IMX series
Onze rotomolded modellen behoren tot de sterkste koelboxen in de markt. Dit komt door de manier van produceren. Rotomolded modellen worden vervaardigd door kunststof in een mal te gieten terwijl de mal roteert, binnen dit productieproces zijn er nog twee verschillende manieren van het kunststof in de mal krijgen: blazen en injecteren. Bij de BMX-serie wordt het kunststof in de mal ‘’geblazen’’ en bij de IMX wordt het er in geïnjecteerd. Door deze manier van produceren bestaan de koelboxen uit één stuk en zijn daardoor extra stevig. Tel daar onze Ultratherm® isolatie bij op en je hebt een ijzersterke koelbox met uitmuntend koelvermogen!

De all terrain koelbox van Igloo
De Trailmate Marine is een trendy en veelzijdige koelbox met enorm veel extra’s. Zo heeft de Trailmate Marine extra grote wielen, zodat het geschikt is voor ruige terreinen, zoals op het strand, gras of in het bos. Met een inhoud van 66 liter kunt u een grote voorraad aan eten en drinken meenemen dat zelfs op de warmste dagen ijskoud blijft. De koelbox kan tot maar liefst 4 dagen ijs houden bij een omgevingstemperatuur van 30 graden Celsius en bevat vele accessoires zoals tafeltje, 2 houders voor een hengel of parasol en een flessenopener.

Made with StoreFrame.io Copyright © 2018 - 2021 - IGLOOCOOLERS B.V.