Koelbox op wielen

Bent u het zat om zware koelboxen te tillen? Kies dan voor een koelbox op wielen! Met een koelbox op wielen neem je gemakkelijk etenswaren en gekoelde dranken overal mee naartoe! Deze verrijdbare koelboxen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren en allen uitgerust met een hoogwaardige 3-dubbele isolatielaag, waardoor een aantal modellen tot wel vijf dagen ijs kunnen houden. Door de robuuste wielen, telescopische of inklapbare handvatten neemt u deze koelboxen, zelfs door moeilijk begaanbare terreinen, gemakkelijk overal naartoe. Daarnaast zijn al onze koelboxen op wielen voorzien van Cool Riser Technology. Dit zorgt ervoor dat de koelbox maar gedeeltelijk in contact komt met de warme grond en zorgt er ook voor bevordering van de luchtstroom onder de koelbox, waardoor de inhoud langer koel blijft.

Koelboxen op wielen van groot tot klein

Vaak wordt gedacht dat een koelbox op wielen pas handig is bij grotere modellen maar er zijn ook kleine modellen op wielen, zo hoeft u zelfs voor het dagje naar het strand uw koelbox niet meer te tillen. Het kleinste model op wielen is de Laguna 16 Roller, dit model is met zijn 15 liter inhoud voor ideaal voor een dagje weg. De meeste modellen op wielen zitten qua inhoud rond de 50-60 liter inhoud, hierdoor zijn deze koelboxen perfect voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Het grootste model op wielen is de Igloo Marine Glide 110 deze klassieker is maar liefst 104 liter en wordt met name gebruikt op boten, in de sport en door professionals.

De absolute smaakmaker op wielen

De Trailmate is een trendy en veelzijdige koelbox met enorm veel extra’s. Zo heeft de Trailmate Marine extra grote wielen, zodat het geschikt is voor ruige terreinen, zoals op het strand, gras of in het bos. Met een inhoud van 66 liter kunt u een grote voorraad aan eten en drinken meenemen dat zelfs op de warmste dagen ijskoud blijft. De koelbox kan tot maar liefst 4 dagen ijs houden bij een omgevingstemperatuur van 30 graden Celsius en bevat vele accessoires zoals tafeltje, 2 houders voor een hengel of parasol en een flessenopener.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Made with StoreFrame.io COPYRIGHT © 2006 - 2024 - IGLOOCOOLERS B.V.