Koelbox bedrukken

Igloo Coolers levert als enige in Nederland koelboxen met een slijtvaste bedrijfslogo opdruk in FULL COLOUR. Stelt u zich eens voor. Een degelijke koelbox voorzien van uw bedrijfslogo als geschenk aan uw personeel, relatie of als promotie. Een koelbox wordt iedere dag het hele jaar door gebruikt. Op iedere klus of project, op het strand, op de camping, de boot en bij het sporten. Overal waar uw personeel of relatie naar toe gaat komt ook uw bedrijfsnaam voorbij. Dit is de ideale combinatie van relatiegeschenk en bedrijfspromotie

Welke mogelijkheden zijn er voor het bedrukken van een koelbox?

Wij van Igloo Coolers Europe bieden diverse mogelijkheden voor het bedrukken van koelboxen. Wij maken daarbij gebruik van zowel stickers, als zeefdruk. Hierbij zijn stickers de meest eenvoudige en tevens meest voordelige optie. De sticker wordt daarbij geprint en vervolgens op de koelbox geplakt. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een koelbox te bedrukken door middel van zeefdruk. Dit is een iets meer gecompliceerde drukwijze, waarbij er gebruik gemaakt wordt van een zeefdrukraam bestaande uit gaas. Vervolgens wordt er op het gaas een film van het ontwerp geplaatst. Door middel van UV licht zullen de delen worden weggespoeld, waar geen licht doorheen komt, zodat de inkt die gebruikt wordt, hierdoor heen kan gaan en op de ondergrond aangebracht kan worden.

Zeefdruk is daarentegen wel een arbeidsintensieve methode. Hierdoor is het bij kleinere aantallen relatief duur, ten opzichte van het printen van stickers. Dit is terug te herleiden naar de vaste kosten die komen kijken bij het maken van de films. De kwaliteit van zeefdruk is daarbij van hoog niveau en wordt direct op de ondergrond aangebracht. Dit in tegenstelling tot een sticker, waarbij er een extra laagje zal worden aangebracht op de onderlaag.

De grote koelboxen worden met name toegepast voor in de horeca, evenementen en in de watersport. Igloo kent een groot aanbod in grote koelboxen. Wij hebben de diverse mogelijkheden, daardoor even kort voor u beschreven. 

Playmate Pal

Playmate Pal

Doelgroep: Werk & lunch

Afmetingen: 30 x 21 x 31 cm (Lengte x breedte x hoogte)

Bekijk nu de Playmate Pal Blauw en Rood.

Playmate Elite

Playmate Elite

Doelgroep: Werk & lunch

Afmetingen: 41 x 26 x 38 cm (Lengte x breedte x hoogte)

Bekijk nu de Playmate Elite Blauw en Rood.

Playmate The Boss

Playmate The Boss

Doelgroep: Werk & lunch (Speciaal voor de bouw!)

Afmetingen: 41 x 26 x 38 cm (Lengte x breedte x hoogte)

Bekijk nu de Playmate The Boss.

 

Island Breeze 28

Island Breeze 28

Doelgroep: Camping & outdoor

Afmetingen: 46 x 32 x 39 cm (Lengte x breedte x hoogte)

Bekijk nu de Island Breeze 28 rood en Blauw.

Marine Quantum 28 roller

Marine Quantum 28 roller

Doelgroep: Camping & outdoor

Afmetingen: 47 x 34 x 42 cm (Lengte x breedte x hoogte)

Bekijk nu de Marine Quantum 28 roller.

Marine Glide 110 roller

Marine Glide 110

Doelgroep: Strand & outdoor

Afmetingen: 101 x 46 x 51 cm (Lengte x breedte x hoogte)

Bekijk nu de Marine Glide 110 roller.

 

Legend 12 / Legend 24

Legend 12

Doelgroep: Werk & lunch

Meer informatie volgt binnenkort

Legend 48

Legend 48

Doelgroep: Camping & outdoor

Meer informatie volgt binnenkort

Legend 5 / 10 gallon

Legend 5 gallon roller

Doelgroep: Sportteams & evenementen

Meer informatie volgt binnenkort

 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Of een vrijblijvende prijsopgave?

U kunt elke werkdag tussen 9.00 uur en 17.30 's ochtends telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 0180 325 772.
U kunt ook gebruik maken van het onderstaand contactformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen en zullen wij u een vrijblijvende offerte toesturen.

Vraag vrijblijvend een prijsopgave op
Geef in het opmerkingsveld aan welke bedrukking u wenst te hebben, de hoeveelheid en welk koelbox, zodat wij een gerichte offerte kunnen opmaken.
Made with StoreFrame.io © 2005 - 2018 - IGLOOCOOLERS B.V.