Sport & Medisch

In zowel de sport als medische markt is een koelbox van groot belang, of het nu is om (grote) groepen te voorzien van gekoeld drinken, het behandelen van blessures of het vervoeren van medische zaken: wij hebben er een oplossing voor!

Favoriet onder fysiotherapeuten en verzorgers
De Playmate-serie wordt al jaren veelvuldig gebruikt door fysiotherapeuten en verzorgers bij sportwedstrijden. Door het handige design klapt de deksel open naar twee zijden zodat er snel gehandeld kan worden, door de 3-dubbele isolatie blijft alles ook optimaal gekoeld.

Drankdispensers
Ideaal om grote groepen te voorzien van gekoeld drinken zijn onze drankkoelers. De drankdispensers zijn voorzien van Thermecool® isolatie waardoor deze tot wel 3 dagen ijs kunnen houden, zo is er altijd gekoeld drinken zelfs tijdens lange (sport)evenementen. Wilt u liever niet sjouwen met gevulde drankdispensers dan hebben wij ook de Sport 5 Gallon Roller welke voorzien is van wielen, zo rolt u uw drinken overal mee naartoe. Maar ook voor individuele sporters hebben wij handige oplossingen, zowel de bidons van Igloo als de waterflessen van W10 houden uw drinken gemakkelijk koel voor meerdere uren. 

Koeltassen
Ook veel gebruikt in de sport zijn koeltassen, deze zijn licht van gewicht maar koelen desondanks uitermate goed. Wat ze zo geliefd maakt is dat deze makkelijk mee te nemen zijn en handig in gebruik. Met name de Igloo Gripper® tassen ziet u op menig sportveld voorbijkomen. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Made with StoreFrame.io COPYRIGHT © 2006 - 2024 - IGLOOCOOLERS B.V.