Elektrische koelboxen

De elektrische koelbox is ideaal voor onderweg, in de auto, de camper of in de vrachtwagen. Door de werking op elektriciteit heeft u geen last meer van smeltwater of dat uw koelelementen wel zijn ingevroren en heeft u dus nog meer ruimte in uw koelbox. De Iceless en Versatemp series zijn zogenoemde thermo-elektrische koelboxen, dat wil zeggen dat deze koelboxen geen gebruik maken van koelvloeistoffen om de inhoud te koelen maar dat dit middels een elektrische reactie gebeurd. Hierdoor koelen de boxen tot wel 22ºC onder de omgevingstemperatuur.

 De elektrische koelboxen van Igloo staan er om bekend een geruisloze motor te hebben, het enige wat u hoort is de fan die lucht blaast. De koelboxen werken op stroom en zijn door middel van een 12v aansluiting eenvoudig overal op aan te sluiten. Middels een aparte converter zijn de koelboxen ook aan te sluiten op netstroom.

Versatemp
De Versatemp modellen kunnen enorm goed koelen maar kunnen ook worden ingezet voor verwarmen. Middels een makkelijke switch laat u de koelbox de inhoud koelen of verwarmen (tot wel bijna 60º graden).

Made with StoreFrame.io COPYRIGHT © 2006 - 2023 - IGLOOCOOLERS B.V.