Blog

 1. Eenvoudige stappen om je koelbox schoon en fris te houden

  Eenvoudige stappen om je koelbox schoon en fris te houden

  Vandaag is het Landelijke Opschoondag! In dit kader leggen we in deze blog uit hoe je snel en eenvoudig je koelbox schoonmaakt en geur- en schimmelvrij houdt.

  Lees meer »
 2. Een cool kerstcadeau waar iedereen blij van wordt

  kerstcadeau

  Het is bijna weer zover, kerst staat voor de deur! Daar hoort natuurlijk ook het kiezen van een origineel kerstcadeau bij en dat kan best lastig zijn. Gelukkig zijn wij er om je hiermee te helpen.

  Lees meer »
 3. Hoe kwalitatieve bezorgtassen uw maaltijd-bezorgservice kunnen helpen verbeteren

  preparing food

  Zodra de maaltijd de keuken verlaat, is het de taak van de bezorger om ervoor te zorgen dat het gerecht warm (of koud) en in goede staat wordt bezorgd. Als bedrijf is het daarom essentieel om te investeren in hoogwaardige bezorgtassen voor de bezorgers.

  Lees meer »
 4. 3 Drankrecepten voor deze zomer

  3 Drankrecepten voor deze zomer

  Binnenkort een tuinfeestje, buurt- of bedrijfsfeest? Dan heb je waarschijnlijk wel gedacht aan een koelbox om de drankjes goed te koelen, maar denk ook eens aan een drankkoeler. In de drankkoelers van Igloo maakt u gemakkelijk cocktails voor grotere groepen, terwijl deze optimaal koud blijven. Zo haalt u het vakantiegevoel helemaal in huis.

  Lees meer »
 5. Koelbox voor op de boot

  Koelbox voor op de boot

  Normale koelers zijn prima voor een dag op het strand of een paar uur bumperkleven, maar als je dagenlang op een visreis bent, moet de koelbox ook presteren tijdens echt hoge temperaturen of als deze wordt blootgesteld aan (zout)water, dan moeten de koelboxen dit ook echt aankunnen en daarom zijn hoogwaardige zeekoelboxen gewoon het beste. Een elektrische koelbox is vaak ook niet de juiste oplossing want je bent daarmee altijd afhankelijk van stroom en daarbij komt dat dit soort koelers vaak niet bestand zijn tegen de omstandigheden op het water en dus snel roesten en andere mechanische problemen hebben. Lees in de blog over de zeven onmisbare kenmerken waar een Marine koelbox aan moet voldoen.

  Lees meer »
 6. Waar moet u op letten bij koelbox voor de bouw?

  Waar moet u op letten bij koelbox voor de bouw?

  Werkt u in de bouw? En bent u op zoek naar de koelbox voor op het werk? Lees hier waar u op moet letten. 

  Lees meer »
 7. Vanaf nu verkrijgbaar, Steamy bezorgtassen!

  Vanaf nu verkrijgbaar, Steamy bezorgtassen!

  Het bezorgen van maaltijden is niet meer weg te denken uit onze samenleving, zeker na de afgelopen periode. Zo steeg vorig jaar het aantal online bestedingen aan voedsel met maar liefst 40%. Om al dat eten en drinken wel op de juiste temperatuur bij de klant af te leveren kan hele uitdaging zijn. Daarom komt Igloo Coolers Europe met een mooie oplossing en hebben wij naast thermoboxen nu ook bezorgtassen van Steamy in het assortiment waarmee u uw producten probleemloos op temperatuur aflevert bij de klant.

  Lees meer »
 8. Zoekt u inspiratie voor een kerstpakket?

  Zoekt u inspiratie voor een kerstpakket?

  Het einde van het jaar nadert en dat betekent ook weer tijd voor een kerstpakket. Om niet weer eindeloos veel etenswaren aan uw medewerkers of relaties te geven, waarbij veel van de inhoud weggegooid of weggegeven wordt, denk eens "outside the box"! Om u inspiratie te geven voor een uniek kerstpakket: waarom niet een koelbox of koeltas? Lees onze blog voor leuke suggesties.

  Lees meer »
 9. Etenswaren of maaltijden op temperatuur houden, kiest u voor een koelbox, thermobox of bezorgtas?

  Preparing food

  U wilt etenswaren warm of koud houden en weet niet of u moet kiezen voor een koelbox, thermobox of bezorgtas? Wij helpen u verder. Zowel een koelbox als een thermobox als een bezorgtas is een isolator en kan daarom zowel warmte als kou vasthouden. Maar wat is de beste keuze? In deze blog leggen we dat helemaal haarfijn uit.

  Lees meer »
 10. Nieuw in ons assortiment W10 drinkwaren

  Nieuw in ons assortiment W10 drinkwaren

  W10 heeft een reeks stijlvolle, scherp geprijsde en herbruikbare drinkwaren - maar dan met een twist! Het zijn drinkwaren boordevol innovatie die je maar wat graag wilt hebben, de collectie bevat reisbekers, thermosflessen als waterflessen. Vier jaar na het idee en na 18 maanden van engineering om de beker te perfectioneren, kon W10 dan eindelijk met trots 's werelds eerste roestvrijstalen dubbelwandige opvouwbare beker te introduceren. Zo neem je met gemak overal je eigen beker mee en berg je deze makkelijk op in uw jaszak of tas als deze niet gebruikt wordt.

  Lees meer »
Pagina
Made with StoreFrame.io COPYRIGHT © 2006 - 2023 - IGLOOCOOLERS B.V.