Blog

 1. Vanaf nu verkrijgbaar de RECOOL - 's werelds eerste biologisch afbreekbare koelbox!

  lazyload
  Igloo is zich bewust van het plastic probleem en introduceert met trots een uniek en innovatief product, namelijk de RECOOL: 's werelds eerste biologisch afbreekbare koelbox. Hiermee biedt Igloo Coolers Europe en uitstekende alternatief voor zowel piepschuim koelboxen als (plastic) koeltassen als traditionele koelboxen.

  Lees meer »
 2. Welke koelboxen zijn het meeste geschikt voor naar het strand?

  lazyload
  De zomer is in volle gang en we krijgen al direct zin in de aankomende zwoele zomeravonden op het strand. De koelbox gaat daarbij natuurlijk mee, voor het koelen van onze drankjes en voor het koel houden van het vlees voor op de barbecue.  Maar welke koelboxen zijn nou het meeste geschikt om mee te nemen naar het strand?

  Lees meer »
 3. De perfecte koelbox bij het behandelen van een sportblessure

  lazyload
  Bent u op zoek naar een geschikte koelbox voor het behandelen van sportblessures? Igloo richt zich met de Playmate-serie namelijk op de sportmedische markt. Veelal gebruikt door fysiotherapeuten, sportverenigingen en diverse professionele sportteams over de gehele wereld.

  Lees meer »
 4. De ideale koelbox voor op de bouwplaats

  lazyload
  Werkt u in de bouw? En bent u op zoek naar de koelbox voor op het werk? Dan heeft Igloo de perfecte oplossing voor u!

  Lees meer »
 5. Wat is het verschil tussen een passieve en actieve (elektrische) koelbox

  lazyload
  Weet u niet precies of u nu het beste een elektrische koelbox of een passieve koelbox moet aanschaffen? Wij leggen u de verschillen haarfijn uit zodat u de koelbox vindt die het best aansluit bij uw wensen.

  Lees meer »
 6. Handige tips om uw passieve koelbox koel te houden

  lazyload
  De zomer komt er weer aan dus tijd voor de BBQ, camping, uitjes/ dagtrips of het strand. Dus hier een paar tips om de inhoud van uw passieve koelbox koel te houden!

  Lees meer »
Made with StoreFrame.io © 2005 - 2018 - IGLOOCOOLERS B.V.