Blog

 1. Vanaf nu verkrijgbaar, Steamy bezorgtassen!

  Bezorgtassen
  Het bezorgen van maaltijden is niet meer weg te denken uit onze samenleving, zeker na de afgelopen periode. Zo steeg vorig jaar het aantal online bestedingen aan voedsel met maar liefst 40%. Om al dat eten en drinken wel op de juiste temperatuur bij de klant af te leveren kan hele uitdaging zijn. Daarom komt Igloo Coolers Europe met een mooie oplossing en hebben wij naast thermoboxen nu ook bezorgtassen van Steamy in het assortiment waarmee u uw producten probleemloos op temperatuur aflevert bij de klant.

  Lees meer »
 2. Zoekt u inspiratie voor een kerstpakket?

  lazyload
  Het einde van het jaar nadert en dat betekent ook weer tijd voor een kerstpakket. Om niet weer eindeloos veel etenswaren aan uw medewerkers of relaties te geven, waarbij veel van de inhoud weggegooid of weggegeven wordt, denk eens "outside the box"! Om u inspiratie te geven voor een uniek kerstpakket: waarom niet een koelbox of koeltas? Lees onze blog voor leuke suggesties.

  Lees meer »
 3. Etenswaren of maaltijden op temperatuur houden, kiest u voor een koelbox, thermobox of bezorgtas?

  lazyload
  U wilt etenswaren warm of koud houden en weet niet of u moet kiezen voor een koelbox, thermobox of bezorgtas? Wij helpen u verder. Zowel een koelbox als een thermobox als een bezorgtas is een isolator en kan daarom zowel warmte als kou vasthouden. Maar wat is de beste keuze? In deze blog leggen we dat helemaal haarfijn uit.

  Lees meer »
 4. Koelbox voor op de boot

  lazyload
  Normale koelers zijn prima voor een dag op het strand of een paar uur bumperkleven, maar als je dagenlang op een visreis bent, moet de koelbox ook presteren tijdens echt hoge temperaturen of als deze wordt blootgesteld aan (zout)water, dan moeten de koelboxen dit ook echt aankunnen en daarom zijn hoogwaardige zeekoelboxen gewoon het beste. Een elektrische koelbox is vaak ook niet de juiste oplossing want je bent daarmee altijd afhankelijk van stroom en daarbij komt dat dit soort koelers vaak niet bestand zijn tegen de omstandigheden op het water en dus snel roesten en andere mechanische problemen hebben. Lees in de blog over de zeven onmisbare kenmerken waar een Marine koelbox aan moet voldoen.

  Lees meer »
 5. Nieuw in ons assortiment W10 drinkwaren

  lazyload
  W10 heeft een reeks stijlvolle, scherp geprijsde en herbruikbare drinkwaren - maar dan met een twist! Het zijn drinkwaren boordevol innovatie die je maar wat graag wilt hebben, de collectie bevat reisbekers, thermosflessen als waterflessen. Vier jaar na het idee en na 18 maanden van engineering om de beker te perfectioneren, kon W10 dan eindelijk met trots 's werelds eerste roestvrijstalen dubbelwandige opvouwbare beker te introduceren. Zo neem je met gemak overal je eigen beker mee en berg je deze makkelijk op in uw jaszak of tas als deze niet gebruikt wordt.

   

  Lees meer »
 6. Hoe houd ik mijn passieve koelbox zo lang mogelijk koel?

  Hoe houd ik mijn passieve koelbox zo lang mogelijk koel
  De zomer staat weer voor de deur en we kunnen en mogen eindelijk weer uitjes doen zoals naar het strand, naar de camping of een barbecue organiseren. Hierbij kan een koelbox of koeltas natuurlijk niet ontbreken, maar hoe houdt u uw (passieve) koelbox of koeltas nu het beste en langste koud? Met de onderstaande tips geniet én profiteert u optimaal van uw koelbox/koeltas, zelfs tijdens de heetste dagen.

  Lees meer »
 7. Igloo gaat voor groen

  lazyload
  Als leiders in de koelbox-industrie pakt Igloo haar verantwoordelijkheid voor een beter milieu en een groenere planeet. Daarom zijn we gestart met verschillende initiatieven met producten en materialen die biologisch afbreekbaar, recyclebaar en/of milieuvriendelijk zijn. Zo kunt u genieten van de Igloo kwaliteit die u gewend bent en tegelijk iets goeds doen voor de planeet.

  Lees meer »
 8. De perfecte koelbox voor in de sport

  lazyload
  Een koelbox is een must-have voor op het sportveld om cold packs/kompressen, bidons of andere hulpmiddelen lang gekoeld te houden en te vervoeren. Of het nu is om de sporter(s) te voorzien van gekoeld drinken tijdens de wedstrijd of het behandelen van een blessure, een koelbox is een goede aanvulling in de verzorgingsruimte of langs het speelveld, waar men vaak niet kan beschikken over een koelkast.

  Lees meer »
 9. Igloo Coolers Europe wint voor de derde keer op rij een FD Gazelle Award!

  FD Gazelle 2020
  Igloo Coolers Europe behoort voor het derde jaar op rij tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederlanden mag daarom op 19 november opnieuw deze prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad in ontvangst nemen!

  Lees meer »
 10. Een koelbox als cadeautip

  lazyload
  Op zoek naar het perfect cadeau voor een verjaardag, kerstmis, sinterklaas, jubileum, vader-/moederdag of een andere gelegenheid? Wij adviseren u niet om extreem ''out of the box’’ te denken maar om juist aan een box te denken, een koelbox welteverstaan. Koelboxen, maar ook koeltassen, zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren, dus er zit altijd wel eentje bij die perfect past bij de desbetreffende persoon.

  Lees meer »
Pagina
Made with StoreFrame.io Copyright © 2018 - 2021 - IGLOOCOOLERS B.V.