Welke zakelijke mogelijkheden zijn er bij Igloo Coolers Europe?

Wederverkoop

Heeft u interesse in wederverkoop van onze artikelen? Dat is uiteraard mogelijk. Wij hebben een sterk netwerk van wederverkopers door heel Europa, echter gaan wij graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Amerikaans kwaliteitproduct

Amerikaans kwaliteitproduct

Igloo is wereldwijd marktleider in de productie en verkoop van premium koelproducten. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en voorzien van een drie-dubbele isolatielaag, waarmee het zich weet te onderscheiden van haar concurrentie.

Eigen voorraad

Levering vanuit eigen voorraad

Igloo Coolers Europe opereert vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland. Hierdoor kan het snel schakelen met haar partners en wederverkopers binnen Europa. Wij leveren ons gehele assortiment vanuit eigen voorraad, waardoor snelle levering mogelijk wordt gemaakt.

Flexibele levering

Flexibele levering

Igloo Coolers Europe kan zeer flexibel leveren. Orders worden dezelfde dag nog verwerkt en verstuurd. Door ons vaste assortiment kan er direct vanuit eigen voorraad worden geleverd. Levering is mogelijk per doos, palletzending of per vrachtwagen voor grote aantallen. Samenvatting van alle voordelen van wederverkoop bij Igloo Coolers Europe


  • Een breed, onderscheidend en gespecialiseerd assortiment van koelboxen/koeltassen/drankdispensers/waterflessen en koffiebekers.
    Wij bieden hiermee een oplossing voor de volgende markten: Horeca en evenementen, (professionele) sport, medisch, camping/outdoor en watersport/visserij/jacht.

  • Inkoopvoordeel mogelijk bij grotere aantallen.

 • Snelle en flexibele levering: Wij leveren desgewenst flexibel per doos of pallet vanuit onze eigen voorraad.
   Voor 13.00 uur besteld is dezelfde dag nog verstuurd. Daardoor houdt u zelf weinig voorraad op de plank en kunt u snel aanvullen waar nodig.

 • Winnaar FD Gazellen Award 2018
 • Top 10 Snelst groeiende Crossborder E-Commerce bedrijven van Nederland

U wilt zich aanmelden als wederverkoper?

Heeft u interesse om onze producten te wederverkopen?
Via de volgende link kunt u in contact komen met onze verkoopafdeling voor professioneel advies en een eventuele fysieke afspraak.

Mocht u een eenmalige aanvraag hebben van een klant, ook dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Made with StoreFrame.io © 2005 - 2018 - IGLOOCOOLERS B.V.