De ideale frigobox voor bouwvakkers

Werkt u in de bouw? En bent u op zoek naar een passende frigobox voor op het werk? Dan is de Playmate The Boss of de BMX 25 bij uitstek de ideale frigobox voor op de bouwplaats.

Ondanks het grote aanbod aan frigoboxen en koeltassen die op de markt te verkrijgen zijn, is het merendeel niet geheel geschikt voor gebruik op de bouwplaats. Een koeltas kent daarbij als nadeel dat het niet dezelfde stevigheid kan bieden als een frigobox. Uiteraard is een stevige en robuuste structuur bij een frigobox wel gewenst voor gebruik in de bouw. Daarnaast wilt u de gehele dag voorzien kunnen worden van goed gekoeld eten, drinken en eventuele snacks. 

 

Playmate The Boss

Koelbox voor in de bouw

BMX 25 (Premium)

BMX koelbox voor de bouw

Favoriet van bouwvakkers!

Koelbox voor in de bouw

 

Een echte bouwvakkers frigobox

Op de bouwplaats gaat het er nog wel eens wat ruig aan toe en ligt een ongeluk natuurlijk in een klein hoekje. Hierbij is het belangrijk dat uw materiaal hier optimaal tegen beschermd is, zodat u zich geen verdere zorgen hoeft te maken over het veilig vervoeren van uw eten en drinken. De frigobox kan eenvoudig tegen een stootje, een trap, of een val en zal niet snel indeuken na enige impact van buitenaf. Dankzij het speciale ontwerp en de thermodynamische werking binnenin de frigobox zullen al uw producten tot wel 4 dagen eenvoudig gekoeld kunnen blijven. Een koelelement toevoegen is daarbij niet benodigd, maar de ruimte wordt wel geboden voor het plaatsen van een koelelement, aangezien daar rekening mee is gehouden bij het speciale design van de deksel.

 

Voordelen van een frigobox voor de bouw van Igloo Coolers

Igloo Coolers is al decennia lang wereldwijd aanbieder van hoogwaardige frigoboxen. Bij deze speciale editie, is de volledige focus gelegd op bouwvakkers die actief zijn binnen de bouw. We hebben onderstaand nog enige voordelen van the Playmate The Boss voor u overzichtelijk op een rijtje gezet:

  • Houdt tot 4 dagen ijs
  • Stevig en robuust design die naadloos afsluit voor lucht en vuil van buitenaf
  • Meer dan 70 jaar ervaring met het produceren van hoogwaardige frigoboxen
  • Internationaal erkent als absolute marktleider op het gebied van frigoboxen
  • Wij bieden ook de mogelijkheid tot het bestickeren van de frigobox met een eigen gewenst design of logo
Made with StoreFrame.io © 2005 - 2018 - IGLOOCOOLERS B.V.