Producten van Igloo Coolers Europe

Wat maakt de producten van Igloo Coolers zo bijzonder?

De producten van Igloo Coolers onderscheiden zich met name door de hoge kwaliteit van de onderdelen die worden gebruikt voor het fabriceren van de diverse koelproducten. Kenmerkend voor alle Igloo Coolers producten is vooral het isolatiemateriaal dat wordt toegepast, om maximale isolatie te kunnen realiseren. De koelboxen zijn allen voorzien van een drie-dubbele isolatielaag, waarmee het zich weet te onderscheiden van haar concurrentie.

 

Waarom liggen de algehele prijzen van Igloo Coolers hoger dan bij sommige concurrenten?

Igloo Coolers richt zich voornamelijk op het leveren van het beste product, voor de beste prijs. De focus is daarmee bepaald op een ideale prijs/kwaliteit-verhouding. Hiermee bevindt het zich weliswaar in een hoger prijssegment, maar weet het daarnaast een niet te evenaren kwaliteit te waarborgen, die bij andere aanbieders niet kan worden geboden.

 

Hoe weet ik zeker dat de beloofde koelprestaties wel daadwerkelijk kloppen?

Elke koelbox wordt in de Verenigde Staten, door een onafhankelijk bedrijf, uitgebreid getest en onderzocht op mogelijke tekortkomingen, voordat het in de markt wordt gebracht. De aangegeven koelprestaties van een bepaald product, zijn daarmee bepaald aan de hand van de resultaten die zijn voortgekomen uit de tests die deze prestaties hebben kunnen aantonen.

 

Hoelang krijg ik garantie op de producten van Igloo Coolers?

Wij bieden twee jaar garantie op al onze producten. Wij staan volledig achter de aangegeven kwaliteit en prestaties van de koelproducten die wij aanbieden en hebben daarmee de garantietijd in 2018 verlengd van 1 naar 2 jaar. Wij waarborgen hiermee de garantie dat onze producten langdurig naar wens zullen presteren en zullen voldoen aan uw verwachtingen.

 

Voor wie zijn de koelproducten van Igloo Coolers bedoeld?

Igloo Coolers richt zich niet op enkel één doelgroep. Het richt zich op meerdere segmenten en probeert zoveel mogelijk aansluiting te vinden op diverse doeleinden waar de koelproducten voor gebruikt kunnen worden.

 

Benieuwd naar onze segmenten? Hieronder enkele voorbeelden van de segmenten: 

Boot & Watersport

Strand & Onderweg

Horeca

Camping & Outdoor

Werk & Lunch

Feesten & Partijen

Sport & Medisch

Made with StoreFrame.io © 2005 - 2018 - IGLOOCOOLERS B.V.