Wij zijn de officiële importeur voor Europa

Igloo Coolers Europe  Heeft u een vraag?  0180 325 772    NIEUW! Thermoboxen

Kangabox Thermoboxen

In de online shop van Igloo zijn vanaf nu ook hoogwaardige Thermoboxen voor de horeca, visserij, catering, levensmiddelhandel en bezorgdiensten van het merk Kangabox beschikbaar. Deze Thermoboxen worden in Duitsland geproduceerd en zijn geschikt voor het warmhouden van maaltijden.

De Thermoboxen zijn beschikbaar in 7 verschillende standaardmaten zodat iedereen het juiste kan vinden. Hierdoor is de box goed te stapelen, een groot voordeel bij catering en de levensmiddelhandel. De kleinste box is 19 liter, de grootste 80 liter. De grotere Thermoboxen hebben ook handige laatjes. Deze zorgen voor een hogere transportzekerheid, zelfs bij grotere inhoud.

De Thermoboxen van Kangabox kenmerken zich vooral door de hoogwaardige isoleerlaag en de vast afsluitbare deksel. Hoewel de Thermoboxen heel licht zijn kunnen ze veel aan. Aangezien elke Thermobox vaste grepen heeft kan men deze gemakkelijk transporteren en zijn ze goed te gebruiken voor de levensmiddelhandel van Catering. Om het transport makkelijker te maken is er een passende Trolley beschikbaar. Alle Thermoboxen van Kangabox zijn recyclebaar, onbreekbaar en geschikt voor in de vaatwasser tot 80 graden Celsius.