De perfecte koelbox bij het behandelen van een sportblessure

 Sportblessures 

Bent u op zoek naar een geschikte koelbox voor het behandelen van sportblessures? Igloo richt zich met de Playmate-serie namelijk volledig op de sportmedische markt. Veelal gebruikt door fysiotherapeuten, sportverenigingen en diverse professionale sportteams over de gehele wereld. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een hamstring-blessure, opkomende spierpijn of een zwelling, kneuzing, scheuring, of verstuiking. U wilt ten alle tijden hulp kunnen bieden voor de sporter(s) in kwestie. Hierbij wilt u uiteraard voorzien zijn van goed materiaal, dat licht in gewicht is en eenvoudig te openen en hersluiten is.

Verschuifbare deksel

Igloo Sportblessure

De koelers van Igloo zijn op bijna elk voetbalveld terug te zien in Europa. Binnen Nederland kunt u de Playmates elk weekend terugzien tijdens de wedstrijden van de Eredivisie.

Optimale koelprestaties

Igloo Sportblessure

Ook bij de hoogste divisie in Duitsland; de Bundesliga, zal u geregeld de producten van Igloo terug zien op de voetbalvelden van alle grote Duitse voetbalclubs.

Licht in gewicht

Igloo Sportblessure

Ook in het toernooi der kampioenen; de Champions League, zal u hoogst waarschijnlijk de Playmates voorbij zien komen wanneer blessures op het veld worden behandeld.Extra koeling met behulp van koelelementen

De passieve koelboxen van Igloo kunnen ijs behouden voor twee dagen. Om extra koeling te kunnen garanderen, adviseren wij dan ook om extra koelelementen toe te voegen. Hierdoor kunt u de koelperiode verlengen en zal het binnentreden van warme lucht van buitenaf beter geweerd kunnen worden. De Gel Packs worden binnen de sportmedische wereld dan ook vaak gebruikt als ice-packs of cold packs, tijdens de behandeling van acute blessures. Daarnaast kunt u ook altijd gebruik maken van koelmatten voor extra flexibiliteit, of voor losse koelelementen voor juist meer stabiliteit.

Made with StoreFrame.io © 2005 - 2018 - IGLOOCOOLERS B.V.