Wij zijn de officiële importeur voor Europa

Igloo Coolers Europe  Heeft u een vraag?  0180 325 772    Koelboxen op wielen

koelbox op wielen

Bij feestjes of uitstapjes met veel personen kan een volle koelbox al snel een probleem worden. Igloo, de specialist voor koelboxen, heeft een praktische oplossing voor dit probleem: een koelbox op wielen! Met een koelbox op wielen kunt u verse levensmiddelen en koele drankjes overal mee naartoe nemen en ook nog eens heel makkelijk transporteren! Elke koelbox op wielen heeft robuuste wieltjes, een vaste greep en een hoogwaardige isoleerlaag, die ijs soms tot wel vier dagen lang koud blijft. In de online shop van Igloo kunt u verschillende formaten, kleuren en modellen kiezen.

Zeer geliefd is het model Trailmate. Door zijn grote Rally wielen kan deze koelbox op wielen zonder problemen door zand of oneven oppervlakken worden getransporteerd. Deze kan door de handige greep gemakkelijk getrokken worden, heeft verschillende vakken en is gemakkelijk schoon te maken.

Tevens biedt Igloo ook mobiele drank dispensers en koelbox op wielenen met extra opbergruimte, houders voor elektrische apparaten of zelfs Ledverlichting, die de box tot een mobiele bar maakt!

Artikelen 1 tot 9 van 18 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 18 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren