Koelbox bedrukken

Igloo Coolers levert als enige in Nederland koelboxen met een slijtvaste bedrijfslogo opdruk in full colour. Stelt u zich eens voor, een degelijke koelbox voorzien van uw bedrijfslogo. Perfect als (kerst)cadeau of kerstpakket voor personeel, relatiegeschenk of bedrijfspromotie. Een koelbox wordt iedere dag het hele jaar door gebruikt. Op iedere klus of project, op het strand, op de camping, de boot en bij het sporten. Overal waar uw personeel of relatie naar toe gaat komt ook uw bedrijfsnaam voorbij. Dit is de ideale combinatie van relatiegeschenk en bedrijfspromotie.

Welke mogelijkheden zijn er voor het bedrukken van een koelbox?

lazyload

Professionele bestickering

Een eenvoudige en voordelige manier om de koelbox te voorzien van bijvoorbeeld uw bedrijfslogo is door het gebruik van stickers. Voor koelboxen en drankkoelers worden stickers gebruikt met een extra sterke hechtende folie en een beschermend laminaat om zo een zo lang mogelijke levensduur van de sticker te waarborgen.

+ Meest voordelige oplossing
+ Full colour
- Niet slijtvast

lazyload

Zeefdruk

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een koelbox of drankkoeler te bedrukken door middel van zeefdruk. Dit is een iets meer gecompliceerde drukwijze, waarbij er gebruik gemaakt wordt van een zeefdrukraam bestaande uit gaas. Bij zeefdruk is er een maximaal van 4 kleuren die kunnen worden gebruikt.

+ Slijtvast
+ Onderdeel van de koelbox
- Maximaal vier kleuren

lazyload

Beplating

Wilt u toch een slijtvaste oplossing in full colour, dan hebben wij ook panelen. Deze panelen zijn in verschillende afmetingen te krijgen en worden na afdrukken op de koelboxen geplakt. De panelen geven een exclusieve afwerking van de koelbox.

+ Full colour
+ Slijtvast
- Niet flexibel (vlakke ondergrond noodzakelijk)

Drankkoelers laten bedrukken?

Naast koelboxen zijn de drankkoelers van Igloo ook te voorzien van bedrijfslogo. Ideaal als bedrijfs- en merkpromotie, projecten, sportevenementen en outdoor events.

Meer informatie over het bedrukken van drankkoelers

Koelboxen welke geschikt zijn voor bedrukking

Hieronder vindt u een selectie van koelboxen welke geschikt zijn voor bedrukking.

Kleine koelboxen: Playmate series, Legend series
Middelgrote koelboxen: Island Breeze series, Marine Contour 25, Marine Ultra 36, Marine Ultra 48
Grote koelboxen: Marine Ultra 54, Marine Ultra 72, Marine Ultra 94, Quick & Cool 100, Quick & Cool 120, Quick & Cool 150
Koelboxen op wielen: Marine Quantum 52, Marine Glide 110
Drankdispensers: Legend 5 gallon, 5 en 10 gallon seat top

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Of een vrijblijvende prijsopgave?

U kunt elke werkdag tussen 9.00 uur en 17.30 's ochtends telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 0180 325 772.
U kunt ook gebruik maken van het onderstaand contactformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen en zullen wij u een vrijblijvende offerte toesturen.

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Made with StoreFrame.io © 2005 - 2018 - IGLOOCOOLERS B.V.