Wij zijn de officiële importeur voor Europa

Igloo Coolers Europe  Heeft u een vraag?  0180 325 772    Kleine Koelboxen

Kleine koelboxen

In de online shop van Igloo, de specialist op het gebied van koelboxen en koeltassen, zijn verschillende kleine koelboxen met vaste handgrepen te vinden. Daarmee blijven uw lunch, levensmiddelen en drankjes lang vers en kunt u deze ook gemakkelijk transporteren.

De kleine koelboxen van het merk Playmate zijn licht en beschikbaar in verschillende maten – afhankelijk van wat u wilt koelen! U kunt kiezen tussen 3, 6 of 15 Liter en verschillende kleuren, bijvoorbeeld rood, wit en blauw. In de kleine koelbox van Playmate passen tot 4 blikjes. Deze is perfect voor snacks en drankjes voor twee personen. In de grootste Playmate-Box passen zelfs maximaal 30 blikjes.

Voor een sportevenement, een dag aan het strand of een klein uitstapje met meerdere personen is zo een kleine koelbox een verstandige keuze. Als u de voorkeur geeft aan subtiel en elegant, dan is de Playmate Elite White Edition precies goed! In deze witte koelbox is extreem veel plek. Het witte en tijdloze design zorgt ervoor dat deze koelbox tot een echte klassieker wordt die voor verschillende dingen kan worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld op het werk.

Elke kleine koelbox van Igloo bestaat uit Polyethyleen en heeft een hoogwaardige isoleerlaag, waardoor ijs meerdere dagen koud blijft.

Artikelen 1 tot 9 van 24 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 24 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren