Wij zijn de officiële importeur voor Europa

Igloo Coolers Europe  Heeft u een vraag?  0180 325 772    Business 2 Business

Business 2 Business

Wederverkoop

Buiten onze webshop zijn wij ook een internationale groothandel. Wij zijn actief in de volgende branches: Camping, visserij, horeca, sport/medisch, lunch en watersport. Zijn onze producten interessant voor uw winkel in de retail of uw groothandel? Dan komen wij graag in contact met u om de mogelijkheden te bespreken. Met de uitstekende kwaliteits producten van Igloo en de daarbij behorende goede prijs/kwaliteit verhouding is Igloo een aanwinst voor uw assortiment. Naast de kwaliteit onderscheiden wij ons ook door een ruim aanbod in unieke modellen, wat u kan onderscheiden van uw concurrenten!

 

Grote aantallen

Bent u op zoek naar een geschikt kerstpakket voor uw personeel, wilt u een promotionele actie doen of heeft u bijvoorbeeld een groot evenement op de planning staan? Informeer dan bij ons salesteam wat de mogelijkheden zijn voor afname van grote aantallen. Aangepast op uw wensen kan het salesteam een offerte op maat voor u maken!

 

Bent u een zakelijke afnemer en wilt u vrijblijvend geinformeerd worden over wat Igloo voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel: 0180 325772 (Nederland) of 038 085 068 (België) 

 Igloo, More Than Cool!


Voor meer informatie, verwijzen wij u graag door naar de Business 2 Business website van Igloo Coolers Europe

 

Voor Franstaligelanden verwijzen wij u graag door naar Igloo Coolers Europe France.

Voor Italiaanstalige landen verwijzen wij u graag door naar Igloo Coolers Europe Italy.

Voor Duitstalige landen verwijzen wij u graag door naar Igloo Coolers Europe Deutschland.