kerstcadeau

Het is bijna weer zover, kerst staat voor de deur! Daar hoort natuurlijk ook het kiezen van een origineel kerstcadeau bij en dat kan best lastig zijn. Gelukkig zijn wij er om je hiermee te helpen. Met een ruim assortiment aan koelboxen en koeltassen bieden wij het ideale kerstcadeau waar gegarandeerd iedereen blij van wordt!

Waarom een koelbox/koeltas?

Behalve dat het een uniek en origineel cadeau is, kan het ook gebruikt worden in het dagelijks leven. Het is ideaal voor diverse activiteiten zoals een lunch op het werk, een dagje picknicken met het gezin of diverse sportieve activiteiten. Het hoeft dus niet alleen voor kerst te zijn!

Ook bieden wij de mogelijkheid om uw koelbox te personaliseren door middel van bedrukking. Als specialist helpen we je graag bij het vinden van het ideale cadeau!

Om je op weg te helpen, hier wat leuke kerstcadeau tips:

Playmate the Boss koelbox
De Playmate the Boss is een stoere koelbox met een inhoud van circa 13 liter. Deze stevige en robuuste koelbox is speciaal ontworpen voor gebruik op de bouwplaats. De inhoud is precies genoeg om de gehele dag te kunnen genieten van gekoeld en vers eten en drinken. 

Bekijk de Playmate the Boss
Laguna 28/ Laguna 28 roller
De Laguna 28 is een ruime en goed geïsoleerde koelbox met een inhoud van 26 liter en wordt veel gebruikt om lunch mee naar het werk te nemen zoals bijvoorbeeld in de bouw en installatiebranche. 

Bekijk de Laguna 28
Maxcold Voyager koelrugzak
De Maxcold Voyager Backpack 30 kenmerkt zich door zijn uitstekende design en kleurstelling waardoor het een favoriet is onder wandelaars en avonturiers! Deze koeltas is voorzien van MaxCold+™ isolatie, hierdoor koelt de tas nog beter dan de normale Maxcold serie.

Bekijk Maxcold Voyager koelrugzak