3 handige tips voor het koelen van uw eten en drinken op het strand
 

Hapjes en drankjes koelen op het strand


De zomer staat voor de deur en we krijgen al direct zin in de aankomende zwoele zomeravonden op het strand. De koelbox gaat daarbij natuurlijk mee, voor het koelen van onze drankjes en voor het koel houden van het vlees voor op de barbecue.  Maar welke koelboxen zijn nou het meeste geschikt om mee te nemen naar het strand?


Tip 1:     Een koelbox op wielen

Hapjes en drankjes koelen op het strand

Kunt u het zich al voorstellen; met 30 graden en de volle zon op uw gezicht een koelbox over het strand meeslepen? Nee, daar wil u natuurlijk niet aan beginnen.. en dat begrijpen wij volledig. Maar daar is een oplossing voor bedacht; de koelbox met wieltjes. Voorzien van robuuste wielen, waardoor u geen moeite heeft om uw gekoelde producten te kunnen vervoeren op het strand. De mobiele koelboxen zijn tevens voorzien van een vaste greep, zodat u niet hoeft te bukken tijdens het rijden van uw koeler. Geen rugpijn en geen zure armen van het slepen. Daarnaast zijn alle koelers voorzien van een hoogwaardige isoleerlaag, waarmee uw eten en drinken tot wel vier dagen lang koud gehouden kan worden.

lazyload  Handig te vervoeren voor op het strand
lazyload  Robuuste wieltjes en stevige vaste greep
lazyload  Kleinere wieltjes rollen minder soepel in het diepe zandTip 2:     De koeltas

Koel uw hapjes en drankjes met een koeltas  

Wanneer u niet zo’n trek heeft, in het meenemen van een grote koelbox, kunt u ook kiezen voor een handige en eenvoudig te vervoeren koeltas. Ideaal voor een dagje aan het strand. De koeltassen zijn tevens voorzien van hoogwaardig isolatiemateriaal en zal uw verse snacks en drankjes makkelijk voor twee dagen lang koud houden. Ze presteren daarmee hetzelfde als de koelboxen. Door de stevige draagriemen, voelt u geen eens dat u een rugzak met u meebrengt en kunt u daarnaast wel genieten van gekoelde hapjes en dranken. Daarbij zijn er twee verschillende soorten gekoelde tassen: de rugzak en de draagtas. 

lazyload  Comfortabel dragen en vervoeren van uw producten 
lazyload  Zelfde hoogwaardig isolatiemateriaal als de koelboxen
lazyload  Relatief weinig opbergruimteTip 3:     Koelelementen
 
Koelelementen om uw hapjes en drankjes te kunnen koelen

Wanneer u uw hapjes en drankjes graag gekoeld wil vervoeren, dan zijn koelelementen een prima oplossing. Deze losse componenten, kunnen worden geplaatst in de ruimte die u graag gekoeld wil hebben. Hierbij heeft u de keuze uit een koelelement, die zich het beste omschrijven als een ijsblok, dat u van tevoren in de vriezer dient te koelen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een gelpack te gebruiken voor het langdurig koelen van uw producten. Door de flexibiliteit van de gelpacks, zijn deze uitermate geschikt als toevoeging in een koeltas. De derde optie, is de koelmat; een herbruikbaar en zeer flexibel vel met ijsblokjes, dat opgerold of gevouwen kan worden. 

lazyload  Kleine investering ten opzichte van alternatieve opties
lazyload  Eenvoudig te plaatsen door de kleine omvang 
lazyload  De koelelementen dienen vooraf in de vriezer gekoeld te worden

Made with StoreFrame.io © 2005 - 2018 - IGLOOCOOLERS B.V.